Icecarving

Google Maps
Share

icecarvingIcecarving: al 25 jaar vakmanschap! Bij ons boekt u de meest prachtige demonstraties en spectaculaire shows of besteld u de mooiste ijssculpturen en ijsbarren.

Live demonstratie icecarving
Icecarving verzorgd al vele jaren ijssculpturen demonstraties door heel Nederland, België en Duitsland. Kristalheldere ijsblokken of witte ijsblokken van 70 tot 1500 kg en tot zelfs 2 meter hoog, dienen als basis voor de demo’s. De demo’s zijn echte publieksmagneten voor winkelcentra, beurzen, feesten en evenementen.

Speciaal voor de smeltwateropvang worden afdoende maatregelen getroffen, waardoor we in de meest luxe locaties welkom zijn. Natuurlijk kan er eens een beetje ijs buiten de smeltwater opvang komen, als de kettingzaag ter hand wordt genomen, maar hiermee wordt professioneel omgegaan.

Lees verder…

icecarving-demonstratie

Workshop icecarving
De icecarving workshops van icecarving.nl genieten inmiddels landelijke bekendheid. Jong en oud kan na deskundige uitleg door onze icecarver zelf aan de slag om een ijssculptuur te maken.

Neem contact met ons op en wij maken voor u een offerte op maat!  Prijzen zijn afhankelijk van groepsgrootte, de locatie, etc.

Lees verder…

icecarving-workshop-4

Icecarving ijssculpturen
Icecarving biedt u verschillende mogelijkheden om uw buffet of evenement aan te kleden. Wij leveren kristalheldere ijssculpturen die voor lange tijd hun kwaliteit behouden.

Geef uw buffet extra glans met onze kristalheldere ijsschalen en ijssculpturen.

Lees verder…

ijssculptuur-buffet-decoratie-zwaan-intro

Icecarving Roadshow
Het team van Icecarving.nl brengt, voor een dag of weekend, de winter wel op een heel bijzondere manier tot leven. Binnen enkele uren bouwen zij op elke locatie een winters dorp met Noordpool uitstraling.

Een drietal iglodomes, met een doorsnee van 9, 7 en 5 meter, is de blikvanger waarin en -om de diverse icecarving-activiteiten zich afspelen.

Lees verder…

Carving.nl, sculpting company
Ons professionele Carving team creëert dagelijks de mooiste sculpturen in ijs, zand, mergel en hout. Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, ijsbarren en veel meer…

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt u meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie

Contactgegevens

Carving.nl

De Steeg 30
6333 AP Schimmert

Tel.: +31 (0)45 524 34 01
E-mail.: info@carving.nl

www.carving.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed