Hutten bouwen

Google Maps

De natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn allemaal opengesteld voor wandelaars. Om bezoekers de bijzondere plekken te laten zien, worden er ook activiteiten georganiseerd. Zo vindt op woensdagmiddag 27 maart om 14.30 uur een spannende activiteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar plaats.

De activiteit start vanaf Infocentrum Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 te Venlo en zal circa 1,5 uur duren. De activiteit is gratis. Denk aan stevig schoeisel, oude kleding en neem wat water mee voor de dorst. Aanmelden verplicht via www.limburgs-landschap.nl/agenda.

Deze middag gaan kinderen hutten bouwen van dode takken en bladeren. De jonge kinderen gaan aan de slag met het maken van kabouter- en heksenhuisjes. De grotere kinderen maken samen een hut van stevige takken en kleden die aan met kleine takjes. Hiervoor zijn geen spijkers en hamer nodig! Wel moet er flink gesjouwd worden. Dus steek die handen maar uit de mouwen en kom meehelpen.
De hutten worden met respect voor de natuur gemaakt. Zo wordt er niks kapot gemaakt en verstoren we de natuur zo min mogelijk.

Foto: Lia Oosterwijk

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Infocentrum Groote Heide

Hinsbeckerweg 55
Venlo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed