Houtcarving

Google Maps
Share

houtcarving-demonstratie-houtsculptuur-kettingzaag-2“Als de kettingzaag ronkt, stroomt het publiek toe!”

Boek een spectaculaire houtcarving demonstratie met de kettingzaag voor een bulderend middelpunt op uw evenement of laat uw gekapte boom omtoveren tot prachtig houtsculptuur.

Het is een lust voor het oog, hoe onze houtcarver de boomstammen met diverse kettingzagen te lijf gaat, en er in relatief korte tijd de mooiste boomsculpturen van maakt.

Thema’s in overleg. U kunt denken aan: abstract, dierfiguren, mens sculpturen, objecten/ logo’s, totempalen-/themapalen. De lengte en dikte van de boomstam bepalen de mogelijkheden.

Lees verder…

houtcarving-demonstratie-houtsculptuur-kettingzaag-1

Boomprojecten
Wij maken van uw boomstam een boomsculptuur waar u nog jaren plezier aan kunt beleven!

Het komt heel vaak voor, dat een boom om welke reden dan ook gesnoeid moet worden, maar dat de stam eigenlijk niet in de weg staat. Spaar de kosten van het vellen en afvoeren van de stam en de wortels, en investeer dat geld om van de stam een mooie boomsculptuur te zagen, waar u nog vele jaren plezier aan kunt beleven.

Lees verder…

carving.nl

Houtsculpturen in opdracht
Ons team kan ook op aanvraag houtsculpturen zagen uit losse boomstammen. Groot assortiment aan mogelijkheden, maar beperkt uit voorraad leverbaar. De lengte en dikte van de boomstam bepalen de mogelijkheden.

Thema’s die regelmatig langs komen:
Abstract, dierfiguren, mens sculpturen, schoolprojecten, banken en andere zit-objecten, logo’s, totempalen, themapalen, wandelpaden & speelbossen, bewegwijzering & naamboden, landschapsontwikkeling, bouwprojecten, park en bosaanleg.

Lees verder…

carving.nl

Carving.nl, sculpting company
Ons professionele Carving team creëert dagelijks de mooiste sculpturen in ijs, zand, mergel en hout. Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, ijsbarren en veel meer…

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt u meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie

Contactgegevens

Carving.nl

De Steeg 30
6333 AP Schimmert

Tel.: +31 (0)45 524 34 01
E-mail.: info@carving.nl

www.carving.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed