Hotel Kasteel Geulzicht ****

Google Maps
Share

Tussen Maastricht en Valkenburg, in het prachtige Geuldal, te midden van de bossen en aan de rand van natuurgebied Ingendael ligt Hotel Kasteel Geulzicht. Een hotel met een zeer rustiek karakter en een romantische uitstraling, ingericht in de Engelse landhuisstijl.  Als hotelgast kunt u verblijven in de ruime zithoeken of in de sfeervolle eetkamer, waar het diner uitsluitend à la carte geserveerd wordt.

Hotel Kasteel Geulzicht is alleen toegankelijk voor de hotelgasten en juist deze beslotenheid in een dergelijke omgeving waarborgt een absolute rust en intimiteit die u op weinig andere plaatsen zult aantreffen.

In tegenstelling tot de meeste hotelkastelen, verblijven en slapen de gasten van Kasteel Geulzicht in het oorspronkelijke kasteel zelf!

De tien ruime hotelkamers (28 t/m ruim 50 m2) liggen verspreid over twee etages en de torenkamer. Alle hotelkamers zijn anders ingericht. Ze beschikken alle over een flatscreen-tv, wifi, radio, telefoon, minibar, föhn, privé- kluisje en een broekenpers. De authentieke lambrisering, schouwen en Romeinse baden zijn in een aantal kamers nog aanwezig.

Al onze hotelkamers zijn rookvrij. De badkamers variëren van gewoon bad tot Romeins bad of whirlpool/hydrosauna.

Eten en drinken
Het à la carte restaurant en de terrassen zijn alleen toegankelijk voor de eigen hotelgasten. Juist deze beslotenheid in een dergelijke omgeving waarborgt een absolute rust en intimiteit die men op weinig andere plaatsen zult aantreffen. Franse keuken en natuurlijk ontbreekt ook een uitgebalanceerde en verrassende wijnkaart niet.

Gratis parkeren.

Meer informatie

Contactgegevens

Hotel Kasteel Geulzicht

Vogelzangweg 2
6325 PN Berg en Terblijt


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed