Hotel de La Frontière

Google Maps
Share

De La Frontière staat bekend als een compact en gezellig hotel-restaurant met een eigentijds karakter. Zuid-Limburg en Zuid-Afrika worden op een leuke manier gecombineerd in zowel inrichting als menukaart.

Het knusse voorterras biedt een fraai uitzicht op het gezellige dorpsleven van Slenaken en het tuin terras heeft zijn eigen charme. Hier kunt u in de zomermaanden heerlijk genieten van onze lunches en diners. Er zijn 6 hotelkamers individueel ingericht met een aparte stijl en kleur en natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals tv, toilet en bad en/of douche.

Kamers
Er zijn 6 hotelkamers individueel ingericht met een aparte stijl en kleur en natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals tv, toilet en bad en/of douche.

Eten en drinken
Het restaurant heeft 60 zitplaatsen met een gezellige smaakvolle inrichting en er wordt gewerkt met verse lokale en internationale producten. Zuid-Limburg en Zuid-Afrika worden op een leuke manier gecombineerd in zowel inrichting als menukaart. Probeer de Zuid-Afrikaanse proeverij of geniet van de culinaire a la carte gerechten in combinatie met de heerlijkste Kaapse wijnen.

Parkeren
Ons hotel beschikt over een eigen parkeerplaats, die gasten gratis mogen gebruiken.

Meer info en boeken…

Meer informatie

Contactgegevens

Hotel-Restaurant De la Frontière

Grensweg 1
Slenaken


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed