Highlightconcert muzikale Godenzoon Guido Dieteren in Kerkrade

Terug Google Maps

Ton Reijnaerts

Het spectaculaire Openluchtconcert van Maestro Guido Dieteren&European Poporchestra op zaterdag 21 juli in Kerkrade nadert met rasse schreden. Wie de beklijvende happening op de tot concertarena omgetoverde markt in Kerkrade wil bijwonen moet zich spoeden, want de tickets gaan en dinner- arrangementen  – daarvan zijn inmiddels al 800 verkocht – gaan als zoete broodjes over de toonbank.

Met reden. Zoals violist en orkestleider Guido Dieteren het zegt:  het Tv-concert een eigentijdse versie van  bekende ‘Night of the Proms’ concerten. Er zal dus veel ruimte zijn voor bekende, swingende melodieën, afgewisseld met romantische ballads van zangeres Wendy Kokkelkoren en de Italiaanse gasttenor Cristian Lanza. Ook een flinke dosis humor ontbreekt niet. Garant daarvoor staan o.a. de bekende Duitse vocalisten van ‘VoXXclub. Het opluchtconcert in klankstad Kerkrade beloofd dan ook een concert te worden waar Kerkrade, maar óók de hele Parkstad regio trots op mag zijn.

Tickets kosten €55,- , €45,- en €38,-  voor respectievelijk 1ste, 2de en 3de rang, exclusief de servicekosten van de ticketorganisatie, het verkooppunt en/ of de transactiekosten van de bank. Verkrijgbaar via: www.themaestro.nl en www.facebook.com/guidosorchestra

Of telefonisch via Paylogic: 0900-9000 500 (45 c.pm) of de voorverkoopadressen:

    1. Buck Office, Einderstraat 59, 6461 EM Kerkrade (zaterdag vanaf 10.30 uur geopend)
    2. Boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23, 6461 CT Kerkrade (zaterdag vanaf 9.00 uur geopend)
    3. Alle Primera winkels
Share
Meer informatie

Contactgegevens

Markt
Kerkrade

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed