Hieperdepiep, knutsel in de bieb!

Google Maps

Kindercoach/kunstenaar Eveline Postmes, ‘Flien’, verzorgt drie creatieve workshops rond telkens een ander thema voor kinderen tussen 6 en 12 jaar in Leeswinkel Beek.

De workshops starten met een verhaal rond het betreffende thema en vervolgens gaan de kinderen creatief aan de slag met tekenen en knutselen.
Donderdag 6 juni staat de eerste workshop op het programma: sprookjesmeditatie en tekenen, voor kinderen die moeilijk hun rust kunnen vinden.
13 juni is het thema Kijk eens wat ik kan, voor kinderen vanaf 8 jaar die het soms moeilijk vinden ergens aan te beginnen.
De laatste workshop is op 20 juni en gaat over rouw- en verliesverwerking. De kinderen maken dan een mooi herdenkingsdoosje waar bijvoorbeeld een foto of kleine voorwerpen in bewaard kunnen worden. Meer informatie is te vinden op www.dedomijnen.nl/bibliotheek in de agenda.

De workshops zijn bestemd voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en deelname is gratis. Aanmelden kan tot 2 dagen voorafgaand aan de workshops bij de balie van leeswinkel Beek of telefonisch via 088-5995620.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Leeswinkel Beek


Beek

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed