Heuvelland4daagse 2020 AFGELAST

Google Maps

Heuvelland4daagse 2020 is vanwege de Covid 19 maatregelen AFGELAST.

De Heuvelland4daagse is een wandel4daagse met als doel wandelaars te laten genieten van de natuur, bezienswaardigheden en cultuur in Zuid-Limburg. De Heuvelland4daagse wordt in 2019 gehouden van 6 t/m 9 augustus.

De wandelingen gaan door het heuvelachtige Limburgse landschap rond Valkenburg aan de Geul, veelal over veldwegen en bospaden. Elke dag kunt u genieten van al het moois dat Limburg aan natuur, schitterende vergezichten en schilderachtige dorpjes te bieden heeft.
U kunt kiezen uit vijf afstanden: 7-14-21-28 en 42 kilometer.

De routes zijn gemarkeerd met pijlen en linten. Na iedere 7 à 8 kilometer is er een rust- en verzorgingsplaats ingericht.

Meedoen aan deze vierdaagse is voor vrijwel iedereen mogelijk, zeker de afstand van 7-14 en 21 km is voor ieder gezond mens goed te doen, zonder dat hiervoor trainingen nodig zijn. De afstanden van 28 en 42 km vergen uiteraard enige training. Het heuvelachtig terrein wordt steeds zwaarder bij een grotere afstand. Het is daarom verstandig, vooral als je niet zo goed getraind bent, de juiste afstand te kiezen.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed