Herfstspeurtocht

Terug Google Maps

Kom de natuur ontdekken in Nationaal Park De Maasduinen.  Speciaal voor kinderen van 6-12 jaar wordt er op donderdag 18 oktober om 14.30 uur een kinderactiviteit georganiseerd.

Deze start vanaf Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3E in Well. De activiteit is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan kleding en schoenen die vies en nat mogen worden. Ouders mogen ook mee.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

De natuur is in herfststemming. Paddenstoelen schieten uit de grond en het blad aan de bomen krijgt prachtige herfstkleuren. Deze middag gaan kinderen samen met de Maasduinengidsen op speurtocht bij het Reindersmeer. Naast het zoeken en bekijken van paddenstoelen valt er nog veel meer te beleven. Zoals een echte speurtocht betaamt is het nooit op voorhand te zeggen wat er allemaal gevonden gaat worden. Het blijft dus ook altijd een beetje een verrassing hoe deze middag verloopt.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Lia Oosterwijk

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Bezoekerscentrum De Maasduinen

Bosserheide 3E
Well

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed