Herfstconcert in Franz Pfanner Huis

Google Maps

Na een zeer geslaagde muzikale opening van het seizoen 2019-2020 staat nu in de reeks Concerten op de Zondagochtend in het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen, het herfstconcert op het programma.

Op zondag 20 oktober is te gast het Veldtbergen Trio, een professioneel trio waarvan de musici al op diverse grote landelijke podia hebben gestaan. Het trio bestaande uit Henk Veldt (hoorn), Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angélique Heemsbergen (piano) is ontstaan uit musici van Stichting Kamermuziek Utrecht en was eerder al in het Franz Pfanner Huis te beluisteren.

De combinatie van hoorn, klarinet en piano geeft een aangename combinatie van warme klanken en veelzijdigheid waar het trio graag mee aan de slag gaat. Ieder lid voegt iets bijzonders toe wat resulteert in een verrassend geheel. Het Veldtbergen Trio speelt veelal mooie en virtuoze muziek in Duits-romantische sferen. Op het programma staan werken van onder andere Wolfgang A. Mozart, Antonin Dvorak, Robert Schumann, Carl Reinecke en Franz Strauss.

Aanvang van het concert 11.30 uur

Entree 14 euro incl. kopje koffie of thee tijdens de pauze. Reservering is mogelijk via plaatsbestellen@ziggo.nl of telefonisch 077-4732025.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Park Klein Vink


Arcen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed