Guido Dieteren opent Eschweiler Music Festival

Terug Google Maps

Ton Reijnaerts

The Maestro&The European Poporchestra verzorgen donderdag 2 augustus het openingsconcert bij de 27ste editie van het Eschweiler Music Festival (EMF). Tijdens ‘Pop meets Classic Highlights’ zal naast sopraanzangeres Wendy Kokkelkoren ook de Italiaanse tenor Cristian Lanza zijn opwachting maken, op de imponerende Freilichtbühne, op de Eschweiler markt. Het EMF vindt plaats van 2 t/m 5 augustus. Andere headliners zijn Anastacia en rockband Status Quo.

Openingsconcert EMF als opmaat tot Duitse tournee
Het Open air-Musikfestival in Eschweiler, op 20 km van Parkstad, vormt voor violist/dirigent/componist Guido Dieteren de opmaat tot een tournee door grote Duitse arena’s in 2018/2019. Sinds hij voor een miljoenenpubliek speelde bij de zeer populaire Duitse televisieshow van Florian Silbereisen kwamen er in het hoofdkantoor in Landgraaf dan ook de nodige aanvragen binnen.

Maestro Dieteren is er dan ook veel aangelegen om tijdens het concert in Eschweiler nog eens extra zijn visitekaartje af te geven. Zoals ook het concert op de markt in Kerkrade op 21 juli zet het de lancering van zijn orkest in de Duitstalige landen immers nog eens extra kracht bij. Daarom heeft Landgraafs Godenzoon samen met poptoetsenist Falco Borsboom speciaal voor Eschweiler een even mooie als swingende orkestproductie gearrangeerd. Oftewel pak een Mozart, Bach of Beethoven en voeg er een dosis eigentijdse popproductie aan toe en voilà, de avontuurlijk combi wordt een Pop Classics in Symphonie, die jong en oud begeestert. Zeker als het met groot kunnen en een dosis charme wordt gepresenteerd.

Meer informatie: www.emf-eschweiler.de

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Marktstraße 19
Eschweiler

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed