Groëete Gulpener Vastelaoves Finale 2019

Google Maps

Ook dit jaar wordt op carnavalsdinsdag de Limburgse vastelaovend officieel afgesloten in Gulpen.  Op dinsdag 5 maart komen weer duizenden vastelaovesgekken uit de hele provincie naar de Markt voor de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale. 

En het belooft ook dit jaar een kleurrijk spektakel te worden, waarbij iedereen nog eens uit volle borst de mooiste Limburgse carnavalsliedjes kan meezingen voordat het masker de lucht in gaat en carnaval 2017 echt voorbij is.

Het programma start al om 14.30 uur als diverse zaate hermeniekes de ‘vroege vogels’ op heerlijke muziek trakteren. Maar er kan ook al ingezongen worden, met echte schlagers uit het Mergelland, drie regionale finalisten van het Tiener Vastelaovesleedjes Konkoer en de Reënboagkloeb Haander.

Er staat weer een keur aan topartiesten van noord tot zuid op het podium. Zij zorgen er voor dat ook die laatst uurtjes van dit carnavalsseizoen op onvervalste en authentieke wijze verlopen. Met liedjes die iedereen kent en die dan ook door alle aanwezigen op het plein luidkeels meegezongen kunnen worden. Samen zingen, samen afsluiten.

Het gaat in ieder geval ook dit jaar weer om het meezingen van de echte, onvervalste Limburgse carnavalsschlagers en feestliedjes. De stemmen kunnen dus gesmeerd worden!

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Markt
Gulpen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed