Geniet van de zomer met Hap Stap Stein

Google Maps
Share

Brouwerij de Fontein terrasIn nauwe samenwerking met Biblionova Stein en een viertal horecaondernemers organiseert VVV Zuid-Limburg een Hap & Stap arrangement in de gemeente Stein. Het arrangement omvat een stevige wandeltocht van ca. 10 kilometer die dwars door de gemeente Stein loopt. Onderweg loopt men langs diverse historische bezienswaardigheden en doet men vier uiteenlopende horecagelegenheden aan. 

Hap Stap Stein
Het Hap & Stap arrangement  in Stein laat u kennismaken met een gemeente, die door velen toeristisch nog niet ontdekt is. Voor liefhebbers van rust, historie en natuurschoon is de gemeente Stein een aantrekkelijke pleisterplaats.

De wandelroute leidt u langs alle pittoreske plekjes die de gemeente u te bieden heeft. Naast de oude dorpskernen voert de route u langs o.a. schitterende vergezichten midden in de natuur, de grensmaas, kasteel Elsloo en de ruïne van het voormalige Kasteel in Stein.

Tijdens uw wandeltocht bezoekt u de volgende (eet)gelegenheden voor een culinair hapje:

  • Brouwerij de Fontein
  • Café – Brasserie Merode
  • MFC de Grous
  • Brasserie Aete & Mjè

 

Kasteelpark ElslooDe prijs van deze individuele wandeling bedraagt € 10,95 per persoon waarvoor men een compleet uitgeschreven route met beschreven bezienswaardigheden en vier culinaire hapjes ontvangt. Het arrangement is op zaterdag of zondag vanaf 12.00 uur te lopen.

Voor meer informatie:
Voor meer informatie en/of reserveringen betreffende deze wandeling in Stein kunt u contact opnemen met de Afdeling Informatie & Reserveringen, via email: reserveringen@vvvzuidlimburg.nl

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed