Galaconcert Muziekvereniging Voerendaal

Google Maps

Muziekvereniging Voerendaal pakt dit jaar uit met een verfrissend galaconcert op zaterdag 26 oktober in de theaterzaal van CC De Borenburg.

Het orkest gaat op een muzikale reis door Amerika samen met solist Renato Meli. Verschillende muziekstijlen passeren de revue: van brassband tot Latijns-Amerikaanse muziek en meer. De zaal zal een ware metamorfose ondergaan om de gasten stijlvol in feestelijke kleding te kunnen ontvangen. Vanaf 19.30 uur ligt de rode loper uit en staat er een glaasje bubbels klaar. Het concert begint om 20.00 uur. Nagenietend van de melodieën en klanken van het concert, is er na afloop gelegenheid om kennis te maken met de muzikanten en de vereniging of te swingen op de dansvloer.

Kennis maken met Muziekvereniging Voerendaal
Net als vele andere traditionele verenigingen is Muziekvereniging Voerendaal continue op zoek naar vernieuwing en nieuwe aanwas. Door het grote aanbod van sport, spel en vermaak, zien zij het aantal leden afnemen. Met een reeks eigentijdse concerten wil de vereniging laten zien – zonder zich te vervreemden van hun traditionele taken, zoals het opluisteren van de processie als onderdeel van de Zuid-Limburgse cultuur – dat het heerlijk is om samen met andere gepassioneerde leden van de vereniging nieuwe muziek te ontdekken en te genieten van elkaars gezelschap in het hart van Voerendaal.

De kaarten à €10,- zijn te koop via www.tickli.nl en bij De Borenburg in Voerendaal.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

CC De Borenburg


Voerendaal

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed