GaiaZOO weer open!

Google Maps
Share

 Een bezoek aan GaiaZOO is vanaf 19 mei weer mogelijk! We staan te trappelen om je weer te ontvangen en zijn er helemaal klaar voor. 

Zoals je inmiddels wellicht van GaiaZOO gewend bent, werken wij met een beperkte bezoekerscapaciteit, waardoor je je bezoek vooraf online op datum zal moeten reserveren. Dit blijft voorlopig de norm. Zowel abonnementhouders als dagbezoekers reserveren vooraf online hun tickets voor een bezoek aan GaiaZOO.

Goed om rekening mee te houden:
• Een parkeerticket dient ook vooraf online te worden aangeschaft.
• Houd je aan het door jou gekozen tijdslot. Deze tijd kun je ook terugvinden op je e-ticket(s).

Horeca
Tijdens je bezoek aan GaiaZOO is het op diverse plekken in de ZOO mogelijk om iets te eten en te drinken. Het centrale parkrestaurant is helemaal vernieuwd en heet vanaf nu ‘Acacia’. Rondom het restaurant zijn acaciabomen geplant die jullie straks van schaduw voorzien. Vanaf hier is een mooie ‘holle weg’ aangelegd naar het terras van restaurant Magnolia met zicht op de rode panda’s. Hier is de menukaart overwegend zoet van smaak. Meer zin in Afrikaans? De SavanneLodge wacht op jullie!
Enkel buiten op het terras kan gebruik gemaakt worden van de zitgelegenheden. Verspreid door GaiaZOO vind je, zoals je van ons gewend bent, overal leuke picknickplekjes.

Meer informatie

Contactgegevens

GaiaZOO

Gaiaboulevard 1
6468 PH Kerkrade


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed