Franz Pfanner Huis pakt de draad weer op

Google Maps

Ook het Franz Pfanner Huis in Arcen is geconfronteerd met de gevolgen van de coronacrisis en heeft vanaf 15 maart de nog voor het seizoen 2019-2020 op het programma staande expositie en concerten moeten annuleren. Nu de overheid de veiligheidsmaatregelen enigszins versoepeld heeft worden met ingang van het nieuwe seizoen de activiteiten echter voorzichtig aan weer opgepakt.

Met inachtname van deze maatregelen blijven deze activiteiten vanaf september t/m december aanstaande voorlopig beperkt tot 2 exposities met een duur van 6 weken en openingsuren op zaterdag en zondag.
Bij concerten kan het Franz Pfanner Huis maximaal 125 bezoekers herbergen. In verband met de 1.50 meter maatregel en het beperkt aantal bezoekers dat nu kan worden toegelaten, kunnen er gedurende deze maanden helaas geen concerten plaatsvinden.

De bevindingen opgedaan in de periode vanaf september, bepalen samen met de overheidsvoorschriften die dan van kracht zijn, in december welke activiteiten vanaf januari t/m mei 2021 opgepakt worden.
Gemaakte afspraken met ensembles, musici en exposanten, die in het afgelopen en voor het komende seizoen zijn geannuleerd, worden in goed overleg toekomstig opnieuw op de agenda gezet.

Voor meer info zie www.franzpfannerhuis.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Franz Pfanner Huis

Klein Vink 4
5944 EX Arcen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed