Foodtruck Festival TREK

Google Maps

Ook dit jaar keert Festival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, weer terug naar Maastricht. Van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei tovert de ‘BurgeRmeester van TREK’ met zijn Bourgondische Dorp het Stadspark weer om tot een groot openluchtrestaurant. Vier dagen lang kunnen bezoekers genieten van de lekkerste streetfood gerechtjes die met liefde bereid worden in de mooiste mobiele keukens. Festival TREK staat tevens garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. Het gratis toegankelijke festival is geschikt voor zowel jong als oud.   

Vanaf de lunch tot 23 uur vermaak
Bezoekers weten het festival, naast de lekkerste gerechtjes uit de mooiste mobiele keukens, ook te vinden vanwege de ongedwongen sfeer en het verrassende entertainment. Overdag worden zij op het terrein vermaakt door een theaterkaravaan en muzikaal- en kleinkunsttalent op de verschillende podia. De Vuurtorenbar is de plek waar men ’s avonds kan genieten van een Silent Disco, al dan niet gevolgd door de opzwepende klanken van de DJ. Ook bij de Platenbus kunnen bezoekers met de voetjes van de vloer op de lekkerste hits van vroeger. Dagelijks is er rond 22:00 uur een vuurshow. De kleinste bezoekers van TREK vermaken zich bij het kindertheater, tijdens een kookworkshop en met de oud Hollandse spelletjes. Ook zorgt een ritje in één van de oude kermisklassiekers, zoals elk jaar, weer voor het nodige plezier voor jong en oud.

Over Festival TREK
Festival TREK is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers eenmalig een bijdrage van € 2,50 voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas, waarna het bij iedere volgende bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’, schoon gespoeld, exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk. Zie voor meer informatie: www.festival-trek.nl.

Fotocredits: Peter Lodder

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Stadspark
Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed