Fleur Floral Fashion in Alden Biesen staat voor perfect dagje uit

Google Maps
Share

Ton Reijnaerts

In afwachting van haar spetterende 25ste verjaardag in 2022 verrast het jaarlijks drukbezocht internationaal bloemenfestival Fleuramour nu al met een coronaveilige editie in de landcommanderij van Alden Biesen, in Bilzen. Tijdens Fleur Foral Fashion – van donderdag 23 tot en met maandag 27 september 2021 – word je betoverd door magnifieke bloemencreaties in een historisch decor.

Fleur Floral Fashion is een heuse aanrader voor bloemen- en tuinliefhebbers. Want de inspirerende bloemenexpositie met unieke bloemencreaties is de garant voor een perfect en fleurig dagje uit.

In het historische decor van landcommanderij van Alden Biesen kun je wegdromen tussen meer dan 50 oogverblindende florale kunstwerken, snuisteren tussen mooie hebbedingen in de pop-up winkeltjes en nagenieten op het terras. Het thema van dit jaar luidt: ‘A Castle Deserves Art’.

De organisatie legt de lat op artistiek niveau dan ook opnieuw hoog. Bezoekers wacht een mooie mix van bloemen, buitengewone florale ontwerpen en kunstzinnige projecten. Floral Art pur sang, kortom

Naast de Fleur Creatief en Fleur@Home floristen zullen onder meer Tom De Houwer (België), Conny van der Westerlaken (Nederland), Ioachim Erema (Verenigd Koninkrijk) en Jimmy Englund (Zweden) aanwezig zijn. Bovendien werken heel wat buitenlandse talenten vanop afstand mee aan de ontwerpen. Zo blijft het internationaal karakter van het bekende bloemenfestival behouden.

Fleur Floral Fashion is elke dag geopend van 9.30 tot 19.30 uur. Het bloemenfestival kan worden bezocht worden in tijdsloten van twee uur. Tijdig reserveren verdient dus aanbeveling.

Tickets & info

  • Tickets in voorverkoop €25 | Geen ticketverkoop aan de kassa.
  • Bij aankoop van een ticket voor het event krijg je meteen gratis toegang tot een digitaal overzicht van 10 jaar Fleuramour, met meer dan 1.482 pagina’s boordevol florale inspiratie.

Meer info en het volledige programma vind je binnenkort op www.fleuramour.be.

Meer informatie

Contactgegevens

Alden Biesen

Kasteelstraat 6
Bilzen


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed