Fietsvierdaagse De Roerstreek

Terug Google Maps

In 2018 organiseren wij voor de twintigste achtereenvolgende maal de fietsvierdaagse “De Roerstreek”. Deze twintigste fietsvierdaagse vindt plaats van 7 tot en met 10 augustus 2018.

Stichting fietsvierdaagse ‘De Roerstreek’ heeft voor u aan-trekkelijke fietsroutes uitgezet in zijn unieke omgeving, het Midden-Limburgse land. Enkele routes zijn zelfs grensover-schrijdend; zij voeren voor een groot gedeelte door Duits gebied. De routes vanuit Melick zijn zo uitgezet dat u een fantastisch beeld krijgt van onze mooie streek.

Midden-Limburg en het aangrenzende Duitse regio bieden een afwisseling aan natuur van bossen, heide en water waar nog volop flora en fauna aanwezig zijn.
Als voorbeeld willen wij noemen het in het noordoosten van onze gemeente gelegen Nationaal Park ‘De Meinweg’.

Dit natuurgebied is internationaal bekend en geliefd onder meer vanwege haar grootte, haar zeldzame planten en diersoorten, de vennen en het plateaulandschap.
Ook vanwege zijn historische bezienswaardigheden is Midden-Limburg zeer bekend. Het gebied is van oudsher bewoond geweest. In tal van Midden-Limburgse dorpen zijn gebruiksvoorwerpen uit de Steentijd gevonden.

Startplaats
Alle vier de dagen, dus van 7 tot en met 10 augustus 2018, wordt gestart vanaf het “Laco sportcentrum Roerdalen” te Melick
Adres: Apollolaan 2 te Melick.
Er kan gestart worden tussen 10.00 en 13.00 uur.
Sluiting van de eindcontrole: 18.00 uur.

Afstanden
Elke dag kan gekozen worden uit 3 afstanden, en wel: 30, 45 of 60 km. Men kan dus per dag een andere afstand kiezen. Elke route is beschreven en volledig bewegwijzerd door middel van routepijlen.

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Apollocentrum

Apollolaan 2
Melick

www.fietsvierdaagse-deroerstreek.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed