Fietstocht “Niet wat je denkt”

Google Maps

De Fietsvierdaagse Venray organiseert in 2019 voor de 10e maal een prachtige gezinsfietstocht van ongeveer 40 kilometer in het kader van Meimaand Fietsmaand. Deze fietstocht zal plaatsvinden op zondag 26 mei  en is een prima voorbereiding op de 35ste Fietsvierdaagse Venray die zal plaatsvinden van 23 t/m 26 juli 2019.

Jaren geleden heeft de ANWB het initiatief genomen om Mei uit te roepen tot Fietsmaand. Dit was een geweldig succes en vele Nederlanders stapten op de fiets. In Venray deden veel mensen mee en er is toen aan de Fietsvierdaagse gevraagd om de organisatie, voor 1 dag, op zich te nemen.

De start is op het Henseniusplein in Venray.  De fietstocht van dit jaar heeft de naam “Niet wat je denkt” gekregen. De route gaat langs mooie natuur en kent vele verrassingen. We gaan langs een boerderij voor kinderen, een goedkope bibliotheek en een molen zonder wieken. De tocht eindigt in Venray.

De kosten van deze gezinsfietstocht bedragen slechts € 4,50 per persoon. Zelf fietsende kinderen onder begeleiding betalen € 2,= en kinderen tot 5 jaar kunnen gratis deelnemen. Op de dag zelf kunt u zich bij de kraam van Fietsvierdaagse inschrijven. Alle betalende deelnemers ontvangen een attentie. Men kan starten tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Haal de fietsen van stal en doe mee op zondag 26 mei.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Henseniusplein


Venray

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed