Fietsen en mountainbiken

Google Maps

fietstocht-pixabayHet Limburgse heuvelland en de aangrenzende Belgische voerstreek nodigen u uit tot het maken van schitterende fiets- en mountainbiketochten. Het landschap is gevarieerd met veel natuurschoon en cultuurhistorische elementen. De hellingen in de regio beiden voldoende uitdaging en variatie om volop te genieten. De heuvelplateaus daarentegen zijn een verademing voor diegenen die het rustiger aan willen doen. Pittoresk gelegen herbergen en cafeetjes nodigen uit tot een verkwikkende rustpauze.

Voor elke fietsliefhebber heeft Fietsen-in-limburg.nl een passend rijwiel of een passende fietstocht. Wij verhuren ook op zon- en feestdagen en tijdens vakanties! Overigens ook op locatie: Maastricht, groepsverblijf, camping, hotel of elk ander plekje in Zuid-Limburg…

Voor groepen is de afkoop van het eigen risico verplicht, per rijwiel wordt € 1,00 per dag in rekening gebracht.

Fiets huren
Wij verhuren echte VanHolland fietsen…
Fietsen-in-limburg.nl is officieel VanHolland-partner en daar zijn we trots op. Want VanHolland huurfietsen zijn subliem. Ze verkeren altijd in nieuwe staat en fietsen als de beste. Bovendien zorgen we ervoor, dat stuur en zadel precies zo worden afgesteld als u dat wilt. Een VanHolland huurfiets is fietsen op maat!

Ronduit uniek
Fietsen-in-limburg.nl heeft niet alleen de comfortabele VanHolland Butterfly met 24 versnellingen, maar ook een sublieme, super-de-luxe mountainbike met 24 versnellingen en geveerde voorvork: de Winner. Bovendien hebben we de unieke Flyer: een zeer comfortabele fiets met elektronische trapondersteuning en 8 versnellingen. Hiermee heeft u altijd de ‘wind in de rug’ en zijn de Limburgse heuvels met plezier te ‘bedwingen’. Kijk snel op de beschrijvingen van de modellen en maak uw keuze. Fietsen op een VanHolland is een feest.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed