Bruis Festival 2021

Bruis festival
Google Maps
Share

Bruis festival3 TOT EN MET 5 SEPTEMBER 2021

Ieder jaar in het eerste weekend van september strijkt het Bruis Festival neer in Maastricht. Met muzikale programmering die voor zowel de doorgewinterde muziekliefhebber als de casual festivalganger een waar genot is. Daar houdt het echter niet op. In een bourgondische stad als Maastricht doet het festival er alles aan om ook de gouden omlijsting, nog meer te laten blinken. Het Bruis Festival blinkt dan ook uit in een totaalbeleving, opgezet door muzikanten en artiesten voor hen die van het leven genieten.

Ook in 2021 zorgt Bruis Festival in Maastricht voor de aftrap van het clubseizoen, maar niet zonder het festivalseizoen met een klapper af te sluiten. De drie stages, gevuld met internationale bands en acts, zijn een feest voor zowel de avontuurlijke festivalganger als de doorgewinterde muziekliefhebber.

Dit jaar vindt het Bruis Festival in de binnentuin van Muziekgieterij plaats, aan het Richie Backfireplein, en breidt het uit met twee stages in de venue. De poorten worden weer open gezet voor het publiek en zo verdelen we de podia zodat je van nog meer muziek kunt genieten.

Met o.a. White Lies, Balthazar, De Staat en Goose

Meer informatie

Meer informatie

Contactgegevens

Muziekgieterij

Richie Backfireplein
Maastricht

www.bruismaastricht.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed