Feestgrot voor bedrijven

Google Maps

feestgrot bedrijvenPer jaar verzorgen wij voor meer dan 250 bedrijven de leukste bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in onze unieke bedrijfsfeest locatie. Vanaf 10 personen kunt u al terecht met uw personeel in onze unieke feestlocatie voor een gezellig arrangement of voor het organiseren van uw bedrijfsfeest.

Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals presentaties en/of vergaderingen moet u beslist eens aan de Feestgrot denken! Zeer verrassend voor uw gasten en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

Zakelijk vergaderen, presenteren en trainen in een bijzondere omgeving
Ook voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, trainingen, beurzen en presentaties bent u bij ons aan het juiste adres. Tenminste, als u geen standaard zaaltje met systeemplafond zoekt.

Onze locatie heeft een MEERWAARDE voor uw zakelijke gelegenheid! De informele sfeer tijdens een bijeenkomst in onze ondergrondse locatie zal beter worden gewaardeerd door de deelnemers, dan wanneer het evenement in een standaard statische omgeving plaatsvindt.

Een vergadering, training of presentatie in de bijzondere sfeer van onze locatie blijkt telkens weer als zeer effectief te worden ervaren.
Meer info…

Aanbod voor bedrijven

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Feestgrot Valkenburg

Daalhemerweg 31A
6301 BJ Valkenburg aan de Geul

Tel.: +31 (0)43 – 6014738
E-mail.: info@feestgrot.nl

www.feestgrot.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed