Feestgrot Valkenburg

Google Maps

feestgrot1De Feestgrot is een bijzonder originele feestlocatie in de Limburgse grotten met prachtige zalen voor 10 tot 350 personen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw bruiloft, bedrijfsuitje, feest, personeelsfeest, trouwfeest, promotiefeest, jubileum, borrel en het verzorgen van culinaire buffetten voor groepen.

Grot- en groepsactiviteiten
Tevens verzorgen wij de leukste uitstapjes in Limburg, zoals een Grottentocht in Valkenburg door de Mergelgrotten van Valkenburg. In de mergelgrotten kunt u onder andere een workshop mergel bewerken volgen. Bent u nieuwsgierig naar alle groepsactiviteiten in Limburg en de populairste dagjes weg in Valkenburg, super leuk om te doen met collega’s, familie, vrienden of de kinderen! Bekijk ons overzicht voor een dag Valkenburg.

Ook voor bedrijfsuitjes
Tevens zijn we een unieke plek voor uw bedrijfsuitje in Limburg, trouwlocatie in Heerlen, feestzaal Heerlen, locatie bedrijfsfeest. De kerstmarkt in Valkenburg is dé kerstmarkt in Nederland. Bezoek de bijzondere kerstgrotten in Valkenburg en ervaar een unieke beleving.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed