Expositie “Wat nog niet gezien is”

Terug Google Maps

Ruim vijftien jaar geleden streek de familie Burgers vanuit Malden neer in de voormalige bakkerij van het Limburgse Bergen. Na renovatie van het pand besloten ze om een open dag te organiseren met kunst. Dat beviel hen zo goed dat ze in huis een kunstgalerie zijn begonnen. In hetzelfde pand is het bedrijf van Claus Burgers gevestigd dat zich bezighoudt met  mediavormgeving.

Inmiddels zijn de kinderen uitgevlogen en wonen alleen nog Claus en Ellen Burgers in de bakkerij. De bakkersoven is in authentieke staat gebleven en heeft in 2005 ook een renovatie ondergaan. In principe kunnen ze per direct een bakkerij beginnen maar hun hart ligt toch echt bij de kunst. Veel bekende en minder bekende kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben inmiddels met hun werk geëxposeerd. Een goed moment om daar even bij stil te staan.

Zondag 10 september viert kunsthuis De Bakkerij haar 15 jarig bestaan en is er een opening van een nieuwe expositie onder de titel “Wat nog niet gezien is” met schilderijen van Marjon Merckelbach en keramiek van Rob Courtens, beiden uit Maastricht.

De opening van de expositie begint om 15.00 uur, de jubileumreceptie is tussen 16.00 – 18.00 uur.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

kunsthuis De Bakkerij

Kerkstraat 1a
5854 AJ Bergen

www.bakkerijbergen.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed