Expositie Paulette Snijders

Terug Google Maps

De diversiteit van Paulettes schilderijen komt duidelijk tot zijn recht in de videofilm Paulettes schilderijen . Maar Paulette stelt U nu ook een gelegenheid om haar kunstwerken in “het echt” te zien. In het Rijksmonument “De Aalbekerhoeve” te Aalbeek, Aalbekerweg 85, 6336 XN Hulsberg (Aalbeek)

Op elke zondagmiddag heeft U van 14 tot 18 uur de gelegenheid om de kunstwerken van Paulette Snijders en diverse andere gerenommeerde kunstenaars te bewonderen. Ook een telefonische afspraak is mogelijk op 045-4059188.

Zeker nu… in deze mooie nazomermaanden… de moeite waard om eens te gaan kijken. Tenminste… als je houdt van prachtige sculpturen in een weelderige Monet-waardige beeldentuin (incl. de brug), fenomenale schilderijen en een schilderes die je vol overgave verteld over haar grootste passie kunst met de hoofdletter K.

Buiten de schilderijen en beelden van Paulette zijn in stock tevens beelden van diverse getalenteerde kunstenaars zoals To Crijns, Ru de Vries, Paul de Win en Lothar Scheffler aanwezig.

Ook zijn er grafische werken te zien van o.a. Ans Wortel, Nicolaas Wijnberg, Paul Elshout, Aad Verhoogh e.a.

Meer info: www.paulettesnijders.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

De Aalbekerhoeve

Aalbekerweg 85
6336 XN Hulsberg

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed