Expositie MOP-UP2

Google Maps

Van 28 oktober t/m 6 januari 2019 presenteert Museum de Kantfabriek een nieuwe expositie. MOP-UP2 is een tentoonstelling met werk van vijf afgestudeerden van de Textiel- en Design Kunstacademies Maastricht (MAFAD) en Rotterdam (Willem de Kooning Academie).

Manouk Coenders
Manouk maakt kunst rond en op het lichaam in vormen als moulages, prenten, patronen en ruimte tussen het lichaam en kleding.

Laura van der Spoel
Zij maakt kleding van ringetjes. Laura creëert een variatie aan open en gesloten bolle en strakke vormen, die koude en warme effecten geven.
Sharita Karsten
‘NOT MADE ON MARS’ gaat over de herkomst van onze kleding. Met haar collectie wil zij bewustzijn creëren voor het feit dat kleding door mensen wordt gemaakt.

Nieke Verkennis
Zij laat zich inspireren door vormen en kleuren in de natuur en probeert deze te verwerken in haar textieldesigns. Vooral het onderzoek met vilt en weven geven prachtige resultaten.  

Sam Schobbe
Sam is een drukontwerper. Haar werk kenmerkt zich door de combinatie van opvallende en heldere kleuren in combinatie met een speciale nabewerking van de stof.

Naast MOP-UP2 is t/m 30 december de expositie TEXTIEL LEEFT in Horst te zien. Hierin presenteren tien textielkunstenaars nieuw werk als vervolg op de publicaties in het overzichtsboek van Ellen Bakker Textielleeft.

Museum de Kantfabriek
Americaanseweg 8 | 5961 GP | Horst (L) |
www.museumdekantfabriek.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Museum de Kantfabriek

Americaanseweg 8
5961 GP Horst

www.museumdekantfabriek.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed