Expositie ‘Mensen met Mogelijkheden’

Google Maps

Goed nieuws: op zaterdag 5 september gaat Museum de Kantfabriek weer open. Vooralsnog alleen op de zaterdagen en zondagen.

Expositie ‘Mensen met Mogelijkheden’
5 september t/m 11 oktober
Museum de Kantfabriek toont werk van Louka Rongen.

Louka Rongen (22) uit Horst-America is dit jaar afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Louka Rongen houdt zich als fotograaf graag bezig met beeldrijm. Beelden die elkaar aanvullen en de onderwerpen hebben altijd een kloppend hart. Dat probeert ze te vangen in haar foto’s.
Tijdens haar studie heeft ze o.a. tien leden van Theater Kleinkunst uit Horst geportretteerd. Voor de fotosessie heeft Louka hen gevraagd: Waar droom je van? Een serie portretten die vooral blijdschap uitstralen is het resultaat.

In de tentoonstelling zijn verder enkele fotoseries te zien met als titels: ‘Mijn baas’, ‘De Peel, woest aantrekkelijk’ en het examenwerk: ‘Hij heeft meerdere gezichten’. In dit examenwerk is Jack de hoofdpersoon. Zijn verschillende gedaantes heeft ze geportretteerd.

Nu staat ze op zaterdag 5 t/m vrijdag 11 september met een vierluik aan portretfoto’s op de Afstudeerexpositie Area 2020 in Amsterdam.

Expositie ‘Tasjes’
5 september t/m 11 oktober

Samen met het fotowerk van Louka Rongen laat Museum de Kantfabriek uit eigen depot TASJES zien. Deze verzameling is een selectie van kleine tasjes uit allerlei landen met allerlei materialen gemaakt.

Voor meer informatie over toegang, aangepaste openingstijden en richtlijnen zie www.museumdekantfabriek.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Museum de Kantfabriek

Americaanseweg 8
5961 GP Horst

www.museumdekantfabriek.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed