Expositie InBeeldPrijs

Google Maps

Van 17 mei t/m 2 juni vind je in de hal van Ligne werken van amateurkunstenaars uit de Westelijke Mijnstreek. Met hun ingezonden werken onder het thema ‘Sporen’ dingen zij mee naar de winst van de InBeeldPrijs, dé prijs voor beeldende amateurkunst in Nederlands en Belgisch Limburg.

De expositie van de InBeeldPrijs maakt deel uit van de Week van de Amateurkunst Sittard-Geleen waarbij muzikanten, kunstenaars, dansers en alle andere mensen in Sittard-Geleen die een muzikale, creatieve of culturele hobby beoefenen in de spotlights staan.

InBeeld
De InBeeldPrijs is een initiatief van het Huis voor de Kunsten Limburg. Naast de InBeeldPrijs expositie in Ligne vinden er ook voorrondes plaats in Venlo, Weert, Venray, Maastricht, Roermond en Tongeren (BE). Per voorronde is er een publieksprijs.

Daarnaast beoordeelt een vakjury de werken op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema ‘Sporen’ en toegepaste techniek. Winnaars van de voorronden worden van 22 juni t/m 21 juli 2019 tentoongesteld tijdens de eindexpo in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Daarbij worden de winnaars van de InBeeldPrijs 2019 bekend gemaakt.

Deelnemers voorronde Westelijke Mijnstreek
Inge Aerden, Jouk Boon, Noel Boonen, Els Broeren, Anja Dols, Truus Hacking- Beelen, Ingrid Henssen, Hella Hermans-Gouder de Beauregard, Margriet Hovener, Pien Jansen, Gabriëlle Kerkhofs, Fieny Keune-Leise, Ria Kleijkers, Loes Koch-Penders, Ronny Leinders, Corry Lemmens, Vincent Mathot, Jolanda Moes, Ingrid Nowak, Marjan van Oers, Brigitte Oostelbos, Marlou Opveld , René Packlé, Suzanne Pagen, Thea Pagen-Bour, Wiel Provaas, Marlies Renkens, Sylie Rölkens-Moers, José Ruppe, Nicole Seldenthuis, Mo Schoonbrood, Carolien Starrenburg, Irene Tolhuis, Corrie van Tuijl, Ronald Verveer, Marjo Vorstenbosch, Jenifer Watson en Ine van der Weyden.

Prijsuitreiking
Op zaterdag 25 mei om 15.30u worden in Ligne de prijswinnaars van de voorronde Westelijke Mijnstreek bekend gemaakt door wethouder cultuur van de gemeente Sittard-Geleen, Jos Bessems. Ook wordt de publieksprijs van deze voorronde uitgereikt.
De prijsuitreiking is gratis bij te wonen.

InBeeldPrijs
17 mei t/m 2 juni expositie
Zaterdag 25 mei, 15.30u prijsuitreiking
Hal Ligne

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Ligne


Sittard

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed