Excursie Nationaal Park De Maasduinen

Google Maps

Op zondag 23 februari om 10.00 uur vindt er een excursie plaats in Nationaal Park De Maasduinen. De excursie start vanaf Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3-E, 5855 EA in Well. Denk aan stevig schoeisel en verzorging voor onderweg.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Het winterseizoen is in volle gang. Hoewel het weer nog niet echt winters aandoet, is de natuur al bezig om zich op te maken voor het voorjaar. Bij het Reindersmeer zijn hier dan ook al weer duidelijke tekenen van te zien. Samen met de Maasduinengids gaan de wandelaars op pad om hier naar op zoek te gaan. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over het ontstaan van het gebied. Vanaf diverse punten is er een prachtig uitzicht over het Reindersmeer.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Lia Oosterwijk

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed