Evita keert terug naar Theater Heerlen

Google Maps

Ton Reijnaerts

Na tien jaar keert Evita op 24 maart terug naar Theater Heerlen. De Limburgse Brigittze Heitzer tekent opnieuw voor de hoofdrol . Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.

Synopsis: De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Met o.a. Brigitte Heitzer, René van Kooten, Paul Donkers , Esmée Dekker, Yoran de Bont e.v.a.

Persrecensies :

★★★★★ Parool – “Een ware ode”

★★★★★ Algemeen Dagblad – “Indrukwekkend”

★★★★ De Volkskrant – “Tot in de puntjes verzorgd”

★★★★ NRC – “René van Kooten schittert”

★★★★ De Telegraaf – “Heitzer heerst opnieuw”

Familievoordeel : 4 tickets voor € 185,-
Bij aankoop van 4 tickets hanteren PLT bij de voorstelling van 24 maart een speciale familieprijs van € 185,-! Deze aanbieding is alleen geldig op de sterrang, rang 1 en 2. Wilt u gebruik maken van deze actie? Bel dan met de theaterkassa in Heerlen: 045-571 66 07

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Theater Heerlen

Burgemeester van Grunsvenplein 145
Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed