HLB van Daal Eurode Omloop

Terug Google Maps

De 20ste editie van de HLB Van Daal Eurode Omloop wordt gehouden op 8 en 9 september 2018. Ook dit jaar weer de finalewedstrijd van de nationale Topcompetitie, de logische opstap voor vele jonge wielertalenten.

Wie om de prijzen rijdt in Kerkrade staat steevast een prachtige toekomst te wachten. Onder andere Jeroen Meijers, Floris Gerts, Huub Duyn en Jetse Bol gaven het goeie voorbeeld, voor hen allen was de Eurode Omloop het voorportaal voor een profcarrière.

Ook dit jaar weer vindt het HLB Van Daal Eurode Omloop weekend plaats met op de zaterdag de Volta Tour de Kirchroa, de koppelkoers voor 3-tallen enthousiaste recreanten, op zondagmorgen de Rabo Dikke Banden Race. Dit jaar heel nadrukkelijk ‘powered by Jogg’, het regionale initiatief voor Jeugd op gezond gewicht, eens te meer het bewijs dat de Eurode Omloop veel meer is dan alleen een topsport event maar er vooral ook aandacht is voor de breedte sport ontwikkeling in de brede zin van het woord. Zondag om 13.00 uur starten dan als hoofdprogramma de heren elite/beloften voor hun jaarlijkse apotheose van het wielerseizoen waarbij voor de eindwinnaar van de Topcompetitie wederom een profcontract bij de Roompot formatie klaar ligt.

Meer informatie: www.eurode-omloop.nl.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Eurode Omloop

Markt
Kerkrade

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed