Eureka! (4+) in Theater Landgraaf

Google Maps

Jeugd-en familievoorstellingen
Zondag 6 oktober 2019
Theatergroep Knars
‘Eureka!’

Locatie: Theater Landgraaf
Aanvang: 14.30 uur
Leeftijd: 4 t/m 8 jaar
Entree: € 4,-
Entree: € 2,- (leden Bibliotheek Landgraaf)
Kaarten dient men t.z.t. af te halen bij de Bibliotheek Landgraaf

De uitvindingen vliegen uit de bocht…
Eureka wil buiten spelen – rennen en springen, maar vooral: Vliegen. Ze droomt ervan om astronaut te worden. Dat heeft ze niet van een vreemde. Haar vader is namelijk de handigste uitvinder die je je kunt voorstellen. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats. Maar hij gebruikt zijn talent vooral om zijn dochter te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo wordt Eureka ingepakt in een Op-blaas-regenjas om botsingen te verzachten en draagt ze verplicht Goede-weg-schoenen die na school meteen naar huis lopen.

Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka ECHT wil vliegen. Samen bedenken ze een list om te kunnen spelen en zelf te bouwen aan een eigen Fladder-raket. Bestemming: Gevaar! Als dat maar goed afloopt…

Eureka! (4+) is een wonderlijk, beeldend verhaal over een meisje van acht dat de wereld zélf wil ontdekken. Vol Reacties, Replikaatjes en Raketten!

Deze voorstelling vindt plaats in het kader van de Kinderboekenweek en wordt gesponsord door Bibliotheek Landgraaf. Kaarten dient men te zijner tijd af te halen bij de Bibliotheek Landgraaf, verstiging Burgerhoes (Raadhuisplein 1 te Landgraaf)

Reserveren: info@bibliotheeklandgraaf.nl

Tel. Bibliotheek Landgraaf: 045-5695660
Locatie: Theater Landgraaf, Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Website: www.theaterlandgraaf.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Theater Landgraaf

Kerkberg 4
6374 ES Landgraaf

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed