Essential Festival 2019

Google Maps

De line-up bestaat uit headliners als Bizzey, Blasterjaxx, Broederliefde met band, DI-RECT, Lil Kleine, Lucas & Steve, Maan met band, Memphis Maniacs, Quintino, Rondé en vele anderen. De organisatie verwacht dit jaar 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance op de nieuwe locatie in Oost-Maarland. Er zijn reeds 11.000 tickets verkocht. Uitblinkers dit jaar zijn namen als DI-RECT, Memphis Maniacs en Rondé waarmee de organisatie een oudere doelgroep aan wenst te spreken.

Het vernieuwde Essential Festival op 7 september 2019 is op de festivalkalender niet meer te missen en verwacht dit jaar 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance op de nieuwe locatie, Recreatiepark Oost-Maarland, gelegen aan het water.

Kaartverkoop
De ticketverkoop is inmiddels gestart, de eerste drie fases waren binnen drie dagen uitverkocht en ook de Fase I Tickets zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar via essentialfestival.nl/tickets.

Vip deck met reuzenrad
De mainstage is dit jaar voorzien van VIP deck mét reuzenrad. Er komt daarnaast voor ieder genre apart een eigen podium, voorzien van de beste internationale en lokale hostingpartijen. De underground techno stage komt in het bos, de mainstage met headliners op het grasveld en bij de hardstyle stage zie je op de achtergrond de ENCI als decor.

Weekend vakantiebeleving
Essential Festival wil doorgroeien naar een weekend vakantiebeleving met 20.000 bezoekers per dag. Daarbij komen genres voor breed uiteenlopende doelgroepen van jong tot oud centraal te staan. Van pop en dance tot urban. Fun, family & friends zijn de nieuwe centrale waarden van het vernieuwde concept.

“We zijn zeer verheugd om deze samenwerking aan te gaan en geloven enorm in de potentie van Essential Festival. We willen dan ook dat Essential Festival binnen drie jaar uitgroeit tot het grootste festival in Limburg in deze genres” aldus Philippe Hes (mede-eigenaar).

Meer informatie m.b.t. line-up en ticketverkoop volgen snel via www.essentialfestival.nl

Foto: Maurice Vinken

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Recreatiepark Oost-Maarland


Maastricht

www.essentialfestival.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed