Essential Festival 2019

Google Maps

Als de nacht valt staan Suzan & Freek, bekend van de huidige top 50 hit “Als Het Avond Is”, mét band in de “Garden Of Songs”: de singer songwriter stage van Essential Festival. Voor datzelfde podium maakte de organisatie onlangs ook Ruben Annink (finalist van De Beste Singer Songwriter van Nederland 2015 en deelnemer van de Beste Zangers 2019) en Paul Sinha bekend. Er volgen meer namen binnen het genre.

Het vernieuwde Essential Festival is op de festivalkalender niet meer te missen en verwacht dit jaar 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance op de nieuwe locatie in Oost-Maarland.

Tussenstand line-up:
Audiotricz, Bizzey LIVE, Blasterjaxx, Broederliefde met band, Chocolate Puma, Code Black, Deadly Guns, Donnie LIVE, Dr. Peacock, Frequencerz, Idaly LIVE, Jody Bernal LIVE, Jebroer LIVE, Julian Jordan, Justin Mylo, Lucas & Steve, Lil Kleine LIVE, MAAN met band, Paul Sinha LIVE, Poke LIVE, Ruben Annink LIVE, Snelle LIVE, Sub Zero Project, Suzan & Freek LIVE en Tabitha LIVE.

Kaartverkoop
De ticketverkoop is inmiddels gestart, de eerste drie fases waren binnen drie dagen uitverkocht en ook de Fase I Tickets zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar via essentialfestival.nl/tickets.

Vip deck met reuzenrad
De mainstage is dit jaar voorzien van VIP deck mét reuzenrad. Er komt daarnaast voor ieder genre apart een eigen podium, voorzien van de beste internationale en lokale hostingpartijen. De underground techno stage komt in het bos, de mainstage met headliners op het grasveld en bij de hardstyle stage zie je op de achtergrond de ENCI als decor.

Weekend vakantiebeleving
Essential Festival wil doorgroeien naar een weekend vakantiebeleving met 20.000 bezoekers per dag. Daarbij komen genres voor breed uiteenlopende doelgroepen van jong tot oud centraal te staan. Van pop en dance tot urban. Fun, family & friends zijn de nieuwe centrale waarden van het vernieuwde concept.

“We zijn zeer verheugd om deze samenwerking aan te gaan en geloven enorm in de potentie van Essential Festival. We willen dan ook dat Essential Festival binnen drie jaar uitgroeit tot het grootste festival in Limburg in deze genres” aldus Philippe Hes (mede-eigenaar).

Meer informatie m.b.t. line-up en ticketverkoop volgen snel via www.essentialfestival.nl

Foto: Maurice Vinken

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Recreatiepark Oost-Maarland


Maastricht

www.essentialfestival.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed