Eindpresentaties JeugdTheaterSchool Landgraaf

Terug Google Maps

Logo Theater LandgraafVrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018
Jongerengroep 4 – Improvisaties voor Dummies
Jongerengroep 5 – Hello, Goodbye

aanvang: 19.30 uur
entree: € 5.00
leeftijd: vanaf 8 jaar

Jongerengroep 4
Improvisatie voor dummies

Na de presentatie van hun voorstelling De Kloof, is Jongerengroep 4 in februari begonnen met fysiek theater. Ze hebben met diverse theatervormen binnen dit genre geëxperimenteerd. Van clownerie tot maskerspel en van schaduwtheater tot stage-fighting. Nadat de groep het fysieke theater heeft afgerond, zijn ze vervolgens bezig geweest met Theatersport.

Tijdens hun eindpresentatie tonen ze hun improvisatietalent in een ludieke theatersportwedstijd. Theatersport is een verzameling van leuke theatrale improvisatiespelletjes. In twee teams (rood en blauw) met wisselende samenstellingen, strijden ze voor uw lach en uw applaus.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Jongerengroep 5
Hello, Goodbye

De 4 jongeren uit Groep 5 hebben zich de laatste weken vooral beziggehouden met de thema’s stil-theater en clownerie.
Als je aan een clown denkt, denk je aan misschien aan de grappige clowns zoals, Bassie of Pipo de Clown. Maar… clowns zijn niet alléén maar grappig (of eng). Ze zijn ook vaak melancholisch, eenzaam, verdrietig, nieuwsgierig en naïef.
Laat je meeslepen in deze mooie wereld van de clownerie bij de zelfgemaakte voorstelling Hello, Goodbye van lesgroep 5! Het zal zeker op je lachspieren werken, maar je kunt er misschien ook een beetje stil van worden.
Kom zeker kijken!

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Theater Landgraaf

Kerkberg 4
6374 ES Landgraaf

Tel.: 045 - 5310929
E-mail.: info@theaterlandgraaf.nl

www.theaterlandgraaf.nl

Meer foto's

  • Groep 4 - Improvisaties voor Dummies
  • Groep 5 - Hello, GoodbyeVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed