Eco-Festival

Google Maps

Kom samen met ons de duurzame ontwikkelingsdoeleinden van de Verenigde Naties krachtig en positief uitdragen op het eerste Limburgse Eco-Festival. Op zondag 23 juni 2019 van 13:00 tot 17:00 uur vindt er in de natuurtuinen van het Jekerdal, aan de Drabbelstraat 7 in Maastricht een uitgebreid activiteitenprogramma plaats voor jong en oud.

Meer dan 30 deelnemers verzorgen een afwisselend programma met diverse workshops, educatieve activiteiten en er worden meerdere presentaties gegeven, allemaal hebben ze duurzaamheid als uitgangspunt. Natuurlijk mogen smaak, muziek en plezier niet ontbreken.

Het Eco-festival is georganiseerd door de eindexamenkandidaten van de natuurgidsenopleiding van het CNME en het IVN. Belangrijk uitgangspunt voor ons Eco-festival is verbinding zoeken met je omgeving, door Limburgers met Limburgers en voor Limburgers.

Wilt u ook graag een bijdragen leveren aan een duurzamer en gezonder Limburg kom dan gratis een kijkje nemen en laat u inspireren op het eerste Limburgse Eco-festival.

Voor meer informatie over de duurzame ontwikkelingsdoeleinden het volledige programma en onze contactgegevens zie Facebook: Limburgse Eco-festival en bijgaand programma.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Natuurtuinen Jekerdal

Drabbelstraat 7
Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed