Doe mee met de ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ soortenbingo!

Google Maps

Ben jij benieuwd welke planten en dieren je zoal in de natuur kan vinden? Doe dan mee met de ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ soortenbingo! Lever je volle bingokaart in tijdens de ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ Publieksdag op 4 oktober en win een Peelboek.

De ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ bingokaart daagt je elke week uit om op zoek te gaan naar een andere soort plant of dier. Welke beestjes zie je tussen de struiken? En welke vogels dobberen er op het water? Met behulp van de ObsIdentify app kan je deze soorten herkennen. Zorg dat je jouw bingokaart compleet hebt voor zondag 4 oktober. Dan vindt de ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ Publieksdag in Nationaal Park De Groote Peel plaats. Lever op deze dag jouw volle bingokaart in en win een Peelboek. Kijk voor meer informatie en meedoen op www.vanbezoekertotonderzoeker.nl.

Van Bezoeker tot Onderzoeker heeft als doel om bezoekers van Nationaal Park De Groote Peel meerwaarde aan hun bezoek te geven door het uitvoeren van onderzoek. Door op zoek te gaan naar soorten en deze waar te nemen met de gratis ObsIdentify app verrijk je jouw persoonlijke kennis van de natuur en de beleving ervan. Daarnaast draag je, door jouw waarnemingen te delen, bij aan onderzoek naar de biodiversiteit in De Pelen.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed