Doe mee aan De Alternatieve Vierdaagse 2021!

Google Maps
Share

Schrijf je vandaag nog in en wandel van 20 tot en met 23 juli, vanuit je eigen gekozen locatie, De Alternatieve Vierdaagse. Vier dagen lang registreert de app jouw gelopen kilometers en beleef je alsnog het Vierdaagsegevoel.

Op 20-23 juli vindt De Alternatieve Vierdaagse plaats. Het alternatief om via De Alternatieve Vierdaagse-app vier dagen lang een vooraf gekozen afstand te lopen vanuit je eigen locatie. Om drukte te vermijden, wordt er niet gelopen over het officiële parcours. Dat kan dus vanuit je eigen huis, of elders in het land en zelfs in het buitenland.

Je kunt kiezen voor 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Omdat we vanwege de coronamaatregelen geen rustpunten en medische faciliteiten kunnen organiseren, adviseren we je een afstand te kiezen die bij jouw conditieniveau past. Al jouw afgelegde kilometers op 20 tot en met 23 juli 2021 worden bijgehouden en geregistreerd in De Alternatieve Vierdaagse-app. Zowel voor de korte als voor de lange afstanden kun je een unieke medaille aanschaffen. Geef dit bij je inschrijving aan (let op, heb je eenmaal gekozen voor een afstandsmedaille dan valt dit niet meer te wijzigen).

Lees verder

Bron: wandel.nl

 

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed