Döbbel Geneete jubileumconcert Pianissimo en Hit-It

Terug Google Maps

Pianissimo is een opleidingsgroep die is opgericht door eigen leden vanaf 1998. Pianissimo bestaat uit 3 groepen. Het AMV groepje. Dit zijn kinderen vanaf 6 jaar die op de ene week algemene muzikale vorming krijgen en de andere week blokfluit spelen.

Zo worden zij opgeleid om door te stromen naar het Ensemble. In het Ensemble gaan ze spelen op het instrument wat ze gekozen hebben. Hier gaan ze ook naar de muziekschool. In dit Ensemble zitten niet alleen kinderen, maar ook volwassen die besloten hebben een instrument te leren.

Zodra ze Diploma A hebben gehaald stromen ze door naar het opleidingsorkest. Het opleidingsorkest is aangevuld met leden uit het “grote” orkest ter ondersteuning.
Deze 3 groepen staan nu 20 jaar onder leiding van de oprichters Joyce Tabbers-Bruijnen en Monique Bruijnen.

In 2013 is het Slagwerk-opleidingsgroep Hit-It opgericht. Ze zijn gestart met 7 leerlingen en binnen 2 maanden was dit aantal gegroeid naar 20 leerlingen.
Als snel werd Hit-it 1.0 en Hit-it 2.0 opgericht. Hit-it 1.0 zijn de allerkleinste beginnelingen en Hit-it 2.0 al de meer gevorderden. Hit-It staat nog steeds onder leiding van de medeoprichter Joris Verhoeckx.
Een dubbel feest dus! 20 jaar Pianissimo en 5 jaar Hit-It

Ter ere van dit feest geven zij een concert en wel op zondag 24 juni 2018 om 11:00 uur. Deuren gaan open om 10:30 uur.
Entree is gratis.

Dit concert vind plaats in D’n Dörpel. Gulikstraat 202, 5913 CZ Venlo

Share
Meer informatie

Contactgegevens

D’n Dörpel

Gulikstraat 202
5913 CZ Venlo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed