Diner-arrangementen Feestgrot

Google Maps

feestgrot brasserieHet restaurant van de Feestgrot is de ideale plek in Valkenburg om met uw gezelschap te dineren. U vertoeft in een zeer bijzondere, haast magische omgeving, waarin u geniet van heerlijke gerechten.

Omdat het voor groepen wel zo prettig is dat er voor iedereen keuze uit diverse gerechten is en iedereen op zijn of haar gemak daarvan kan genieten, serveren wij onze diners altijd in buffetvorm.

Bij een diner-arrangement serveren wij ook  altijd een drankenarrangement van Brand pils, oud bruin, malt bier, huiswijnen rood, wit en rosé, frisdranken, vruchtensappen, koffie en thee. U kunt een diner arrangement reserveren vanaf 2 uren.

Culinaire diner-arrangementen kunnen geheel volgens uw wens worden samengesteld of u kunt kiezen uit één van onze buffetsuggesties. Onze suggesties zijn zeer aantrekkelijk en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Naast een buffet is bij ons ook een barbecue mogelijk. Ons restaurant beschikt over een prachtige Boretti barbecue die staat op ons overdekte grotterras. Hierdoor is het mogelijk om het hele jaar door écht te barbecuen en bent u onafhankelijk van het weer. Dit kan nergens anders in Valkenburg! Bij goed weer kunt u op het terras zitten en bij minder goed weer, reserveren wij plaats voor u binnen.

Uw diner of barbecue kunt u afsluiten met een heerlijk Grand Dessertbuffet of een ijsdessert naar keuze. Vergeet dit niet erbij te reserveren!

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Feestgrot Valkenburg

Daalhemerweg 31A
6301 BJ Valkenburg aan de Geul

Tel.: +31 (0)43 – 6014738
E-mail.: info@feestgrot.nl

www.feestgrot.nl
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed