De Zuldervrung – luistermuziek in Theater Landgraaf

Google Maps

Luistermuziek
De Zuldervrung:
“Muziek van alle tijden”

Locatie: Theater Landgraaf
Datum: Zaterdag 18 april 2020
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 7,50

“De Zuldervrung” bestaan uit vijf senioren met een uit de hand gelopen hobby: muziek maken!

Zij  begonnen ooit samen wat muziek te maken en nu treden zij hier weer  in het theater op –  net als de afgelopen twee seizoenen – met nummers, die ze leuk vinden en waarbij het Limburgs dialect (tegenwoordig een “taal”) voorop staat. Daarnaast spelen en zingen zij  Nederlands-, Engels- en Duitstalige nummers.  Soms zetten ze een gedicht op muziek, soms hebben ze eigen nummers. Als het maar melodieus, meerstemmig, interessant om naar te luisteren en onderhoudend is.

“De Zuldervrung” bestaan uit één vijftiger en vier zestigers: Paul Kuijpers, Paul Vreuls, Wim Wetzels, Jos Wetzels en Jos Bruls. Vier van hen zijn geboren en getogen in Nieuwenhagen, de vijfde is een Kirchröadsjer.  Zij wonen in Landgraaf, behalve die ene afvallige, Jos Bruls: hij woont in Den Bosch. “De Zuldervrung” komen (bijna) iedere week bij elkaar op de zolder van Jos Wetzels, die inmiddels volledig is omgebouwd tot studio.

Vanavond brengen zij opnieuw het resultaat van hun zoldersessies onder het motto: “Muziek van alle tijden”. Laat je verrassen door bekende en minder bekende nummers van hun eigen uitvoeringen.

Vlnr Paul Vreuls, Jos Wetzels, Wim Wetzels, Paul Kuijpers en Jos Bruls.

Locatie: Theater Landgraaf, Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Website: www.theaterlandgraaf.nl
Reserveren@theaterlandgraaf.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Theater Landgraaf

Kerkberg 4
6374 ES Landgraaf

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed