De Avond Van Limburg: livestream

Google Maps
Share

“Thuis meezingen met jouw favoriete Limburgse artiesten! Een ode aan het leven en de muziek van Limburg!” Dát is het idee van het online evenement “De Avond Van Limburg Live” dat 14 mei live zal worden uitgezonden vanuit de Muziekgieterij te Maastricht aldus Rob Knubben (Nr-Eins).

“De artiesten treden op vanuit een intieme kroeg-achtige setting én worden begeleid door een live orkest. Daarnaast zullen zij buiten hun eigen repertoire treden en verrassende covers zingen. En als dat al niet verrassend genoeg was zullen ze duetjes zingen met de andere deelnemende artiesten.” aldus Kenny Mordang (oprichter Essential Festival).

Het programma
Een twaalftal artiesten zal optreden en worden begeleid door een vijfkoppig orkest dat de kijkers meeneemt op “een muzikale reis door Limburg” zo valt te lezen op de website. Het programma bestaat uit Andy en Roy, Beppie Kraft, Big Benny, Bjorn en Mieke, Henk en Ton (Janse Bagge Bend), Katja Henz, Marleen Rutten, Marjolein Heijltjes, Martin Hurkens, Pruuf Mar, Shakin DJ’s en Spik en Span.

Kaarten vanaf 6 euro
Kaarten voor het online evenement zijn te koop via de website www.avondvanlimburglive.nl vanaf €6,- per huishouden. Je koopt één kaartje en ontvangt daarna een unieke code én link waarmee je vanaf een apparaat (zoals een laptop of tablet) de livestream kunt volgen.

“Als extra gimmick is het ook mogelijk om een Vip ticket te kopen. Vip gasten komen live in de uitzending op een groot ledscherm in beeld én kunnen op bepaalde momenten ook de interactie aangaan met de artiesten. We verwachten versierde huiskamers en verklede mensen. Dat geeft een extra persoonlijk en warm effect aan de uitzending voor de overige kijkers van de uitzending.” Aldus Mordang.

Initiatiefnemers
Rob Knubben (Nr-Eins) én Kenny Mordang (Dusk To Dawn Entertainment) slaan de handen ineen voor dit initiatief dat volgens hen vooral in deze tijden een lichtpuntje moet zijn voor liefhebbers van Limburgse muziek. Het moet vooral ook de afsluiting worden van online concerten en het verlangen naar het aanwezig zijn bij concerten nog even extra aanwakkeren.

Corona
Alle artiesten worden voor het optreden getest op COVID-19 en kunnen alleen optreden als zij negatief getest zijn.

Meer informatie

Contactgegevens

Muziekgieterij


Maastricht


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed