De 3 leukste hotels met een arrangement

Terug Google Maps

Uitgebreid wandelen en fietsen door het Limburgse heuvelland, ’s winters de kerstmarkten afstruinen in Valkenburg of Maastricht of uitgebreid shoppen? In Limburg kan het allemaal! Of het nu zomer of winter is: Limburg is het gehele jaar door een heerlijke bestemming voor een nachtje of weekendje weg.

Je zult het zelf ervaren: een dagje in Limburg is niet genoeg. Trek er daarom langer op uit en verblijf in een fijn hotel dat aan jouw wensen voldoet. Bovendien bieden diverse hotels in Limburg een arrangement aan, zoals een verblijf met diner, een wellness arrangement voor de wellness liefhebber of een verblijf waarin fietshuur inbegrepen is, zodat je per fiets de omgeving kunt ontdekken. In samenwerking met HotelSpecials hebben wij een top 3 opgesteld van de leukste hotels met een arrangement.

Maak een uitgebreide fietstocht met de Fiets Special
★ ★ ★Hotel-Restaurant De Arcense Herberg  – beoordeeld met een 8,4
Tussen de Maas en de Duitse grens in het noorden van Limburg vind je Hotel-Restaurant De Arcense Herberg. Ideaal als je een liefhebber bent van wandelen en fietsen, want het hotel ligt in een zeer bosrijke omgeving. Je kunt in dit hotel dan ook niet voor niets een Fiets Special boeken, waarbij naast je overnachting en je ontbijt, bovendien ook 1 dag gratis fietshuur is inbegrepen. Het is zelfs mogelijk om voor een toeslag een elektrische fiets te huren. Fiets naar de bijzondere kasteeltuinen in Arcen en naar de nationale parken De Hamert en de Maasduinen. Ook het Duitse bosgebied Reichswald is een prachtige omgeving voor een uitgebreide fietstocht!

Steppend de omgeving ontdekken met de E-kickbike
★ ★ ★Maashof – beoordeeld met een 8,0
Een ideale locatie voor buitenliefhebbers: dat is Maashof. In de omgeving van dit hotel kun je naar hartenlust wandelen, fietsen en bovendien vissen. Het hotel ligt namelijk in de bosrijke omgeving van Boekend. Bij Maashof kun je bovendien het E-kickbike arrangement boeken. Je overnacht in een comfort kamer, geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet en kunt daarna 1,5 uur lang gebruikmaken van de E-kickbike, ofwel de elektrische step. Het is dé manier om de omgeving te ontdekken. Maar mocht je een dagje naar het centrum van Venlo willen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Je kunt hier naar hartenlust winkelen, historie bewonderen of je vermaken in een van de musea.

Diner voor twee met de Diner Special
★ ★ ★★Hotel Van der Valk Maastricht  – beoordeeld met een 8,4
Dit hotel mag natuurlijk niet ontbreken in deze top 5. Dit hotel is dit jaar door de klanten van HotelSpecials uitgeroepen tot het Beste hotel van Maastricht. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het hotel ligt dicht bij het centrum, dus ideaal als je zin hebt in een citytrip Maastricht. ’s Avonds heb je natuurlijk trek gekregen na een leuke dag en daarvoor is de Diner Special ideaal. Er staat dan een driegangendiner voor je klaar, waardoor je zo kunt aanschuiven. Dat is toch de droom van iedere Bourgondiër?

Zoek en boek jouw favoriete hotelarrangement
Zie jij het al helemaal zitten om naar Limburg te gaan met een van deze arrangementen? Op de website van HotelSpecials kun je al deze hotels met arrangement bekijken. Bovendien heb je een nog ruimere keuze uit hotels in Limburg, waardoor er altijd iets voor je bij zit!

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed