Dansshow Irish Celtic highlight 32ste zomerfestival Keulen

Google Maps

Ton Reijnaerts

De dansshow van een Iers leven in al haar facetten. Met opzwepende livemuziek en dans dus. En dat in het decor van een authentieke Irish pub. Het is een unieke formule die wereldwijd aanslaat in de theaters, getuige meer dan 1 miljoen bezoekers in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Hongkong sinds 2012. Van dinsdag 6 t/m zondag 11 augustus is de populaire dansshow in de Kölner Philharmonie te zien en te beluisteren.

Fascinerende Ierse muziek, van klassieke folksongs over fairy tunes tot stormachtige dansen, Irish Celtic staat voor een topavond vol dans en muziek, vol warme narratieve vreugde en liefde. Irish life kortom. In Paddy’s Pub leidt rouwbeen barkeeper-eigenaar Paddy bezoekers met humor en verrukkelijke anekdotes door de geschiedenis van Ierland, van de Keltische oorsprong tot heden. Veel van deze Iers-Keltische verhalen raken een herinnering. Ze zijn dan ook verwerkt in het script van bekende en populaire films als Braveheart of de Titanic. “.

Samengevat: Irish Celtic geeft een uniek inkijk in de Ierse volksziel en na afloop voelt het alsof je een levenslustig weekend in Ierland hebt doorgebracht.

Tickets zijn te verkrijgen vanaf 35 euro via Köln-Ticket: 0049-221 – 28 01, de hotline van de Kölner Philharmonie: 0049-221 – 280 280 en via www.bbpromotion.com

Meer informatie via: www.irish-celtic.de

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Kölner Philharmonie


Köln

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed