Daelzicht opent pop-up kunstwinkel in Heel

Terug Google Maps

Zorgorganisatie Daelzicht opent op zaterdag 9 en 16 december de deuren van een pop-up kunstwinkel in Heel. In de winkel zijn kunstwerken te koop die zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

De kunstwinkel
De tijdelijke winkel wordt bemand door een aantal cliënten van Daelzicht, samen met enkele begeleiders. Werken in de winkel is voor cliënten een geweldige ervaring; de toekomstige winkelmedewerkers kunnen niet wachten om de bezoekers te verwelkomen.
In de winkel worden kunstwerken verkocht die zijn gemaakt in de ateliers van Daelzicht. In de ateliers worden o.a. prachtige keramiek, papier-maché en schilderijen gemaakt. Al deze creaties zijn te koop in de tijdelijke winkel. Er worden ook andere creatieve werken verkocht, zoals kunst gemaakt van hout. Een leuke cadeautip voor kerst; goede kunst is tijdloos!

De opening van de kunstwinkel is voor Daelzicht een mooie kans om (hernieuwd) kennis te maken met dorpsbewoners van Heel en omliggende dorpen. De ambitie is om dit soort initiatieven ook in 2018 vaker te laten terugkomen.

Praktische informatie
De pop-up winkel is uitsluitend geopend op zaterdag 9 en zaterdag 16 december, van 10.00 uur tot 16.00 uur. De winkel bevindt zich in het pand van de voormalige elektonicazaak Scheepers Electro, op Wilhelminaplein 5 in Heel.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Scheepers Electro

Wilhelminaplein 5
Heel
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed