Cursus nordic walking

Google Maps
Share

nordic walkingWandelen in de natuur is gezond. Daarom roept de ivn afdeling Brunssum & Onderbanken u op daar in beweging te komen. Van Nordic walking is bekend dat er op veel meer spieren een aanspraak gedaan wordt. Op vrijdagen bij voldoende aanmeldingen van 11.00-12.30 uur óf van 16.30-18.00 uur start één Nordic walking cursus, meld u aan en dan wordt u teruggebeld voor de kennismakingsles, die georganiseerd is door de IVN afd. Brunssum & Onderbanken.

Kosten
De kosten hiervoor zijn € 10,- ter plaatse te voldoen. Er zijn instructieborden en routes in het Rode beek/ Rodebach gebied uitgezet, dus Schinveld en Gangelt zijn er klaar voor. Nordic walking stokken zijn gratis verkrijgbaar bij het bezoekerscentrum. Deze laatste stokken zijn geschonken door de gemeente Onderbanken. De aansluitende cursus Nordic walking bestaat uit 6 lessen van anderhalf uur. De kosten v.d. hele cursus zijn € 45,- per persoon.

Startpunt
Het startpunt is steeds het bezoekerscentrum Roode beek (Boven Water) aan de Voeëgelsjtang, 1, Schinveld. De maximale inschrijving is 14 personen. Zorg dat u erbij bent. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden via Jos Vantilt 06-17715454 of info@ivn-brunssum-onderbanken.nl.

Meer informatie

Contactgegevens

Boven Water

Aan de Voeëgelsjtang 1
Schinveld

E-mail.: info@ivn-brunssum-onderbanken.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed