Cultura Nova 2018

Terug Google Maps

Cultura Nova opent in Heerlen op vrijdag 24 augustus om 21.30 uur (Burg. van Grunsvenplein) spectaculair met de Nederlandse première van de urban openluchtshow Carillon – the Flight of Time van het Italiaanse gezelschap Kitonb. De  acrobatische dansers bewegen behendig door een zes meter hoge torenconstructie  en creëren een beeldend verhaal met de vier seizoenen als leidraad. Ga mee op een droomachtige reis door het universum!

Met Parkstad als haar podium, presenteert presenteert Cultura Nova voor het eerst ook een grote voorstelling in Kerkrade en dat gelijk drie dagen! Van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 augustus strijkt op het Europaplein (bij de Rodahal) de Duitse theatergroep Theater Titanick neer met Alice on the Run. Een sprookjesachtige zoektocht van Alice in Wonderland naar het witte konijn in een hedendaagse versie.
“Ontroerend en spectaculair” – Westfalische Nachtrichten (2018)

Het plein voor Theater Heerlen is gedurende het hele festival het bruisende hart van Cultura Nova. De plek voor ontmoeting voor publiek en artiesten. Een hapje en een drankje vóór de voorstelling en een goed gesprek erna. Spraakmakende interviews en discussies die live worden uitgezonden op L1. Maar ook de plek voor verrassende performances, leuke kindervoorstellingen en elke avond een nieuwe band in de Spiegeltent. De concerten in de Spiegeltent zijn gratis te bezoeken.

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed