Conny Janssen Danst – KIEM

Google Maps

Winnares ‘Gouden Zwaan 2019’ !

Voor haar vorige voorstelling BROOS (2018) liet Conny Janssen zich inspireren door ouderdom, jeugd en de kwetsbaarheid van het leven tijdens alle levensfases.

In haar nieuwe productie KIEM geeft een groot, avontuurlijk ensemble van tien dansers tegenkleur aan die kwetsbaarheid door de vitaliteit van het leven te omhelzen. In KIEM worden de vensters opengegooid en wordt een nieuwe horizon verkend. KIEM gaat over groeikracht en levensdrift. Over ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te omarmen.

Conny Janssen Danst is een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen in Nederland. Het werk van artistiek leider Conny Janssen werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op diverse festivals. Tijdens de afgelopen editie van Festival de Nederlandse Dansdagen won zij de prestigieuze ‘Gouden Zwaan’, ook wel de ‘Oscar van de Nederlandse dans’ genoemd, voor de grote bijdrage die zij met haar carrière aan de Nederlandse dans heeft geleverd.

Vrijdag 10 januari om 20:00 te zien in het Theater aan het Vrijthof

19:00 inleiding door Liesbeth Osse

Voor tickets en meer informatie klik hier 

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Theater aan het Vrijthof

Vrijthof 47
6211 LE Maastricht

Tel.: 0433505555
E-mail.: uitbalie@maastricht.nl

https://www.theateraanhetvrijthof.nl/

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed