Concert Herman van Veen in Eurogress Aachen

Google Maps

Ton Reijnaerts

Op 7 februari start Hermans van Veen samen met zijn vaste topensemble Edith Leerkes Jannemien Cnossen, Wieke Garcia en Kees Dijkstra zijn ‘Neue Saiten’ Tour 2019. Liefst 75 concerten staan komend jaar in Duitsland gepland. Een daarvan is op vrijdag 1 november 2019 om 20.00 in het Eurogress Aachen. Voor inwoners van Parkstad en de euregio biedt het een unieke kans om een van Nederlands beste artiesten aller tijden ook in 2019 dichtbij huis live te bewonderen. 

Herman van Veen, rasartiest, schrijver, schilder, wereldburger, getalenteerd voetballer en danser, mensen-mens en nog veel meer is een fenomeen. Schijnbaar moeiteloos zingt hij zijn repertoire in vijf talen. Met een mix van humor, nostalgie en spitse en rake opmerkingen en last but not least ongekend improvisatievermogen spreekt de alleskunner alle generaties aan. Bij Herman van Veen is geen enkel concert dan ook hetzelfde. Zelfs zijn eigen crew weet vaker niet wat Herman in petto heeft. Het raamwerk staat. Hoe we dat gaan invullen hangt af van wat er om ons heen gebeurt. Wat we nu doen is ons vooral verheugen”, aldus Herman van Veen.

De prikkelende verrassingen maken ieder concert tot een belevenis.  L’Olympia Paris, Konzerthaus Wien, Admiralspalast Berlin, Carnegie Hall N.Y., De Bonkelaar Sliedrecht  Parkstad Limburg Theater Heerlen, en bovenal Carré Amsterdam; de duizendpoot uit Utrecht begeestert al meer dan een halve eeuw de mensen. In Aken zal het niet anders zijn.

Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.eurogress-aachen.de/de/kalender/
en via de bekende voorverkoopadressen in Aken zoals:
AZ|AN Ticketshop im Aachen Tourist Center am Elisenbrunnen, Friedrich-Wilhelm-Platz 2, maandags- vrijdag 10.00 – 18.00. zaterdag 10.00 – 14.00.
Klenkesticket im Kapuziner-Karree
Kapuzinergraben 19, 52064 Aachen
Maandag-Vrijdag 10.00- 19.00
Zaterdag 10.00 – 16.00.
Buchhandlung am Markt
Trierer Str. 788, 52078 Aachen

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Eurogress Aachen

Monheimsallee 48
Aachen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed