Comfortabel appartement Heerlen

Google Maps
Share

Dit comfortabele appartement, gelegen in een zeer rustige woonwijk van Heerlen, is met viel liefde ingericht. Het dankt zijn naam “de Bonte Specht” aan de warme en kleurrijke inrichting.

Binnen is het klein, maar zeer praktisch ingericht, waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Het pluspunt van deze woning is het zeer royaler dakterras waar je je door de vele bloemen en planten midden in de natuur waant.

Heerlen kan voorzien in iedere vakantiewens. Voor wandeltochten of Nordic Walking kun je terecht bij het bezoekerscentrum Brunssummerheide. Dit fungeert als startpunt om dit prachtige natuurgebied te verkennen. Het wordt gekenmerkt door heuvels, heide, bos en vele meertjes. De bekende panoramische mergellandroute is al jaren zeer geliefd bij fietsers en motorrijders. Mountainbikeliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de 21km-lange route die gekenmerkt wordt door enkele beklimmingen en afdalingen die de route zeer de moeite waard maken.

Voor liefhebbers van een stedentrip is Heerlen ook een fijn uitgangspunt. Het bourgondische Maastricht, toeristisch Valkenburg, Belgisch Luik en de Duitse keizerstad Aken liggen alle vlakbij.

Meer informatie en boeken

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed